Mapa Znanja: Napredni Google Analytics

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb
6.05.2022.

Google Analytics je najkorišteniji alat za analizu internetskih stranica, internetskih trgovina i mobilnih aplikacija u svijetu. No, 80% korisnika koristi samo 20% mogućnosti Google Analyticsa, dok 20% naprednih korisnika koristi 80% njegovih mogućnosti.. 

Prijavite se za seminar kojeg organizira Mapa znanja, tvrtka specijalizirana za poslovne edukacije. Seminar se održava u maloj grupi, s najviše 10 polaznika, poštujući epidemiološke mjere. U maloj grupi najlakše je odgovoriti na svako pitanje te u potpunosti prilagoditi predavanje korisnicima u dvorani.

Na seminaru ćete otkriti “skrivene” mogućnosti koje će vam pomoći da budete bolji od konkurencije te kvalitetnije upravljate svojom marketinškom strategijom. Uz to, naučit ćete naprednije pojmove ovog analitičkog alata, raditi napredne analize, uključujući i analize za web trgovine, kako ispravno podesiti račun za Google Analytics, te najvažnije, kako postaviti da Google Analytics radi za vas automatski

Seminar je namijenjen voditeljima prodaje i marketinga, zaposlenicima u marketingu i prodaji koji bi htjeli maksimalno koristiti digitalne alate za razvoj poslovanja u svojim tvrtkama te svima koji žele poboljšati svoju internetsku stranicu i online prodaju i prezentaciju.

Napomena: Nije preduvjet, ali je preporuka da prije prisustvovanja ovom seminaru poslušate radionicu iz osnova Google Analyticsa.

OrganizatorMapa znanjaEmailinfo@mapaznanja.hr