O MENI

Stručnjak sam za Google Analytics s više od 25 godina iskustva u u svemu vezano uz web. Karijeru sam započeo kao web developer a posljednjih sam 10 godina proveo kao jedan od najistaknutijih analitičara u regiji. Mogu izvući korisna saznanja iz podataka koje sam prvi puta vidio prije 5 minuta, kao i svirati bubnjeve pred 10 tisuća ljudi.

Studirao sam psihologiju te su moja prva praktična znanja na fakultetu bila vezana uz kreiranje i provođenje eksperimenata, obradu, analizu i interpretaciju dobivenih podataka. Upravo sam zato nakon godina iskustva u izradi web stranica, svoje interese usmjerio na analizu ponašanja korisnika, uspješnosti kreiranih sadržaja i poboljšanje uspješnosti svih webova na kojima surađujem.

Promedia Group logo
Promedia Group logo

Radio sam kao analitičar u Multilinku, Degordianu, Agrokoru i agenciji Bruketa&Žinić&Grey, a trenutno sam direktor digitalne analitike u Pro Media Grupi. Jedan sam od rijetkih stručnjaka u regiji Balkana koji svakodnevno koristi Analytics te surađuje s vodećim svjetskim stručnjacima na području digitalne analitike. Trenutačni profesionalni izazovi su mi napredna implementacija Google Analytics-a pomoću Tag managera, Enhanced Ecommerce, Growth hacking, integracija online i offline podataka i sve što vole analitičari.

Često predajem na domaćim i međunarodnim seminarima te konferencijama iz područja digitalnog marketinga. Na mojim radionicama i predavanjima kroz jasne primjere iz prakse možete naučiti kako se ponašaju i što traže posjetitelji Vaših web stranica te kako te podatke možete iskoristiti za unapređenje svog poslovanja i rast prihoda.